Bilde av Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Bilde av Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Bilde av Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Bilde av Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort
Bilde av Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort

Adresse: Urbanizacao da Cabocan, ZDTI Ponta Preta, Santa Maria, 4111, Kapp Verde
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: melia.com/en/hotels/cape-verde/isla-de-sal/melia-llana-beach-resort-spa/

Interessert i eiendommer for salg og leie på Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare at Llana Beach Resort ligger på øya Sal, Kapp Verde. Det ligger mellom feriestedene Melia Tortuga og Melia Dunas og er et suitehotell rettet mot markedet kun for voksne.

Feriestedet er designet for luksus og inkluderer et fantastisk utvalg av hotellsuiter, tropiske bassenger, evighetsbassenger og det foryngende YHI Spa. Gjestene kan velge mellom en junior-, hage-, duplex-, strand- eller svømmesuite, hver og en er unik, stilig og av høyeste standard.

Utbyggingen har blitt delt inn i to individuelle hoteller - ett administrert av Melia Hotels International, verdens største hotelleier og det andre, et eksklusivt luksushotell til Kapp Verde under ledelse av TUI Sensimar-merket.

De resterende eiendommene ved Llana Beach er tilgjengelige på en Fraksjonert eierskap basis med garantert avkastning og en tildeling av personlig bruk. Dette kombinerer livsstilsfordelene ved et feriehus i solen med ekstra leieinntekter.

Melia Hotels internasjonale, den største ferieanleggsoperatøren i verden, har et uovertruffen rykte for å levere en gjesteopplevelse i verdensklasse samt lukrative kommersielle partnerskap på plass med globale turoperatører og reisebyråer. Det unike, problemfrie hotelladministrerte programmet har vist seg å levere konsekvent leieavkastning for eiere.

Kjøp av delt eierskap Llana Beach Hotel & Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Fractional Ownership Llana Beach Hotel & Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Fractional Ownership kan Llana Beach Hotel & Resort være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.