Bilde av Dream Vacation Club, Spania
Bilde av Dream Vacation Club, Spania
Bilde av Dream Vacation Club, Spania
Bilde av Dream Vacation Club, Spania
Bilde av Dream Vacation Club, Spania

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: dreamvc.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Dream Vacation Club, Spania? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Dream Vacation Club er en multidestinasjonsklubb, flytende uker basert, med tilgang til fire feriesteder i Sør-Spania: Club Bellasol, La Cartuja, Pueblo Laguna Beach Club, Miraflores.

Siden 1999 har RCI vært tilknyttet høy valutakurs, da alle feriestedene er Silver og Gold Crown.

Kjøper Dream Vacation Club, Spania timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Dream Vacation Club, Spania før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Dream Vacation Club, Spania, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Dream Vacation Club, Spania

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendom i Dream Vacation Club, Spania. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Dream Vacation Club, Spania.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Dream Vacation Club kan Spania være trygg i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.