Bilde av Polo Towers Suites
Bilde av Polo Towers Suites
Bilde av Polo Towers Suites
Bilde av Polo Towers Suites
Bilde av Polo Towers Suites

Adresse: 3745 Las Vegas Boulevard, South, Las Vegas, NV 89109, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.diamondresorts.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Polo Towers Suites? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Avslapping og underholdning kommer sammen i en vakker smeltedigel på Diamond Resorts Polo Towers. Ligger på Las Vegas Strip, sørger denne moderne innkvartering for at du har tilgang til alle ting som er lyse og skinnende i Las Vegas, Nevada, samtidig som du gir deg et privat retrett som vil gjenopplive dine sanser.

De moderne studioene og ett og to soverom timeshare enhetene er romslige med velutstyrte interiør. Hver har en komfortabel queen-size-seng, bad med dusjkabinett og hårføner og egen balkong. Fullføring av avtaler på rommet er klimaanlegg, fullt utstyrt kjøkken, kaffe- og tekoker, flatskjerm-kabel-TV, DVD-spiller, iPod-dokk og Wi-Fi.

På samme måte gjør resort-stilene til Diamond Resorts Polo Towers din timeshare-ferie enda mer herlig. Det finnes et treningssenter på stedet, samt et basseng på taket med utsikt over The Strip. Massasje tjenester og spa, treningssenter, spill, familie badeland, og lekeområde, og grillmuligheter er også tilgjengelig.

Også en uendelig mengde attraksjoner og etablissementer omgir feriestedet. Underholdning, live show og forestillinger i verdensklasse er pakket inn i de neste fire miles. Det beste i restauranter, shopping og spill er også i nærheten. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår å utforske den pulserende byen og la deg bli overrasket.

Kjøpe Polo Towers Suites timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Polo Towers Suites før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Polo Towers Suites, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Polo Towers Suites

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer fra Polo Towers Suites. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Polo Towers Suites.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Polo Towers Suites kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.