Bilde av Club Melia på Paradisus Punta Cana
Bilde av Club Melia på Paradisus Punta Cana
Bilde av Club Melia på Paradisus Punta Cana
Bilde av Club Melia på Paradisus Punta Cana
Bilde av Club Melia på Paradisus Punta Cana

Adresse: Alemania Avenue, Bavaro Beach, Punta Cana, 23000 Den dominikanske republikk, Karibia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clubmelia.com/paradisus-punta-cana

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Melia i Paradisus Punta Cana


Ligger i den dominikanske republikkens vakre strandferieby Punta Cana, det 5-stjerners alt inkludert timeshare Club Melia Paradisus Punta Cana har utsikt over Punta Cana-stranden. Feriestedet har over 690 rom (inkludert studioer, suiter med ett soverom, mastersuiter med ett soverom og suiter med to soverom). Hver har fantastisk utsikt over frodige tropiske hager eller Atlanterhavet. Hver har møblert terrasse, velfylte minibarer, elegante private bad og satellitt-TV.

Ferieanlegget har fullt opplyste tennisbaner, et luksuriøst treningssenter, et forfriskende helsespa, strand og vannsport, og et kasino er blant de mest populære som tilbys.

Selv om feriestedet er designet for å tilfredsstille et voksent publikum, er familier også godt ivaretatt. I tillegg til de fem foryngende bassengene som ligger over hele feriestedet, er det to barnebassenger som vil holde de yngre familiemedlemmene underholdt. Hele familien kan nyte kulinariske herligheter på en av seks restauranter på stedet.

Kjøper Club Melia på Paradisus Punta Cana timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Melia på Paradisus Punta Cana før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Melia på Paradisus Punta Cana, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Club Melia på Paradisus Punta Cana

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Melia på Paradisus Punta Cana eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Club Melia på Paradisus Punta Cana.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Club Melia på Paradisus Punta Cana kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.