Bilde av Club La Costa Canaltime
Bilde av Club La Costa Canaltime
Bilde av Club La Costa Canaltime
Bilde av Club La Costa Canaltime
Bilde av Club La Costa Canaltime

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clcworld.com/destinations/on-the-water/canaltime/

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club La Costa Canaltime? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Opplev den store arven fra Englands vannveier med CLC Canaltime. Nyt de fire sesongene mens du opplever gjestfrie puber ved kanalen. Møt andre kanalbåtfolk som passerer tiden på dagen. Alt dette til bare noen få kilometer i timen!

timeshare eierskap med CLC Canaltime ønsker eiere velkommen til fire fantastiske kanalplasser. Anderton Marina ligger i hjertet av Cheshire Plains, og har en spektakulær setting med vakker utsikt over landskapet. Blackwater Meadow Marina ligger i nærheten av byen Ellesmere, i det vakre landskapet i Shropshire. Det har en fantastisk beliggenhet på Llangollen Canal, tildelt offisiell status som UNESCOs verdensarvliste i 2009. Gayton Marina tilbyr en ideell base for å utforske de fantastiske vannveiene i hjertet av Northamptonshire, på den berømte Grand Union Canal fra Birmingham til London, og tilbyr samtidig fantastiske utsikt. Endelig Worcester Marina, som ligger i Lowesmoor Wharf-området i Worcester sentrum. Worcester Marina gir båtfolk lett tilgang til landskapet, og tilbyr også sentrale fasiliteter. Medlemmer av CLC Canaltime har tilgang til sin store flåte med 27 smalbåter av høy kvalitet.

CLC Canaltime smalbåter er spesielt laget for feriebruk. Smalbåter kan sove mellom fire og seks personer (avhengig av båten du velger). De leveres med riktig nivå på fasiliteter og utstyr for å tilfredsstille forventningene til ferien. Hvis du foretrekker din egen matlaging, er det en grill, stekeovn, fire kokeplater og mikrobølgeovn ombord.

Cruise på fritid gjennom de indre vannkanalene i Storbritannia med CLC smalbåter, bygget med det spesielle formålet med dette. Avdekking din favoritt pub ved kanalen. Nyt det engelske og walisiske landskapet eller prøv lykken ved siden av vannet! Tiden er på din side, men du vil bruke den med CLC Canaltime.

Kjøpe Club La Costa Canaltime timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Canaltime før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Canaltime, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Club La Costa Canaltime

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Canaltime eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Club La Costa Canaltime.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Canaltime kan være trygt med visshet om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.