Bilde av Canal Boat Club på Alvechurch Marina
Bilde av Canal Boat Club på Alvechurch Marina
Bilde av Canal Boat Club på Alvechurch Marina
Bilde av Canal Boat Club på Alvechurch Marina
Bilde av Canal Boat Club på Alvechurch Marina

Adresse: Scarfield Warf, Alvechurch, Worcestershire, B48 7SQ,
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.canalboatclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Canaltime på Alvechurch Marina? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Canal Boat Club ved Alvechurch Marina i Worcestershire, England gir en spennende slutt på søket etter et nytt eventyr. På din neste timeshare ferie, bli forfrisket av et utrolig cruise på noen av de mest etablerte vannveiene i Storbritannia. Tempoendringen løsner brystet og lyser opp tankene dine. Dessuten ligger marinaen sentralt midt i det enorme kanalenettverket, og gir deg en uendelig mengde muligheter til å utforske alle mulige gleder som rutene presenterer.

Om bord, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er sikker på at den rike blandingen av utsikt over vannet og aktiviteter vil sjarmere deg. Hvert av de fem Midland-fylkene du vil møte gir en unik opplevelse ved interessant å blande det gamle med det nye.

Deretter, etter en god aktivitet, kan du trekke deg tilbake til rommet ditt, som er intet mindre enn en premium hytte. Båtene er fullt utstyrt og sikrer at alle hjemmets bekvemmeligheter du trenger er på plass. Fasilitetene inkluderer sentralvarme, komplett kjøkken og stue med sovesofa. Videre har du tilgang til et treningssenter, bassengbar, Wi-Fi i fellesområder, selvparkering, forretningssenter og døgnåpen resepsjon. Det er klart at din tilfredshet er garantert på Canalboat Club på Alvechurch Marina.

Kjøper Canal Boat Club på Alvechurch Marina timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Canal Boat Club på Alvechurch Marina før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Canal Boat Club på Alvechurch Marina, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Canal Boat Club på Alvechurch Marina

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Canal Boat Club på Alvechurch Marina eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Canal Boat Club på Alvechurch Marina.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Canal Boat Club på Alvechurch Marina kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.