Bilde av Canal Boat Club
Bilde av Canal Boat Club
Bilde av Canal Boat Club
Bilde av Canal Boat Club
Bilde av Canal Boat Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.canalboatclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Canal Boat Club


Leter du etter noe helt annet når det gjelder din timeshare eie? Elsker du Englands vannveier og ønsker å utforske dem selv? Så hvorfor ikke vurdere Canal Boat Club? Hele filosofien er å gi eiere med dynamiske og minneverdige ferier for livet, sammen med evnen til å bremse, slappe av og gå helt i eget tempo. Unnslippe fra forurensning, stress og problemer i dagliglivet. Kom deg unna det uendelige ansvar og frenetiske tempoet i den virkelige verden. Koble fra for mye teknologi. Bare la deg være innhyllet av fred og ro i Englands vakreste vannveier.

Flåten, som består av praktfullt innredede smalbåter, opererer fra en rekke marinaer i hele England med steder i Berkshire, Worcestershire, Cheshire, Shropshire, Northamptonshire, Wiltshire og Leicestershire. Du vil aldri være kort av ting å gjøre på disse berømte stedene. Husdyr er velkommen, og fiske oppfordres! Du kan til og med stoppe på gjestfrie puber underveis for å møte lokalbefolkningen, andre båtfolk og nyte fritiden din i ditt eget tempo. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere anbefaler sterkt vurderer Canal Boat Club for en virkelig unik ferieopplevelse.

Kjøper Canal Boat Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Canal Boat Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Canal Boat Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Canal Boat Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Canal Boat Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Canal Boat Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Canal Boat Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.