Bilde av Beach House Seaside Resort
Bilde av Beach House Seaside Resort
Bilde av Beach House Seaside Resort
Bilde av Beach House Seaside Resort
Bilde av Beach House Seaside Resort

Adresse: Marine Parade og McLean Street, Coolangatta, QLD, 4225, Australia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.classicholidayclub.com.au

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Beach House Seaside Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Med den varme Gold Coast-sola som skinner over hele året, har Beach House Seaside Resort i Coolangatta, Queensland, Australia vært et populært reisemål for reisende i årevis. Hva denne innkvarteringen tilbyr er noe Reise og fritid Gruppe timeshare meglere bare ringe kysten lykke. Ved siden av en vakker lang strekning av strand og utfordrende surfe, to-roms timeshare enheter her gir uforstyrret utsikt over Stillehavet. Hver er moderne og eksklusiv uten å ødelegge avslappet livsstil som området er kjent for.

Rommene sover seks i sin en dronning, to enkeltsenger, og en dobbel sammenleggbar senger. Hver har klimaanlegg og takvifte, to bad med hårføner, komplett kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel, flatskjerm-TV og DVD, og ​​internettilgang. Oppgraderte rom har stue og balkong med sitteplasser og havutsikt.

I mellomtiden tar du flere muligheter til å suge opp det gode været i utendørsbassenget og på Beach House Plaza, hvor du finner en rekke kafeer og restauranter for å tilfredsstille dine matbehov. Andre fasiliteter inkluderer Beach House Seaside Resort bar og salongområde, grillfasiliteter, spa og barneklubb med mini-putt og barnebasseng.

Beach House Seaside Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Vaskeri (Enhetene), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Strand, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Dagligvarebutikk, Heis, Restaurant, Badstue, Kjøpesenter, Squash, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (i nærheten), Båtliv (i nærheten), Casino (12.0 miles), Golf (3.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr, Nærliggende, Dykking i nærheten, Vannski I nærheten), vindsurfing (i nærheten)
Flyplass
Coolangatta - (2 miles - 3 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøper Beach House Seaside Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Beach House Seaside Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Beach House Seaside Resort hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Beach House Seaside Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Beach House Seaside Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Beach House Seaside Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Beach House Seaside Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.