Bilde av Alliance Family Club
Bilde av Alliance Family Club
Bilde av Alliance Family Club
Bilde av Alliance Family Club
Bilde av Alliance Family Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.alliance.travel

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Alliance Family Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Medlemmene er eierne av hytta deres og kan avhende dem - nemlig å selge, å testamentere til barn eller bytte til et annet objekt. Tenk deg at når som helst, uavhengig av årstid og størrelsen på din besittelse, kan du dra på tur, ikke bare på stedet du kjøpte, men også å flytte den hvor som helst i verden. For deg og dine følgesvenner har vi alt du trenger for et komfortabelt opphold, fra små koselige studioer for to, to-roms leiligheter for hele familien, og slutter med luksuriøse toppleiligheter. For turister har vi alt du trenger for et komfortabelt opphold: lite og koselig studio, to-roms leiligheter og luksuriøse toppleiligheter.

Kjøpe Alliance Family Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Alliance Family Club før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Alliance Family Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Alliance Family Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Alliance Family Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Alliance Family Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Alliance Family Club kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.