Bilde av Accord Destination Club Imperial Holiday
Bilde av Accord Destination Club Imperial Holiday
Bilde av Accord Destination Club Imperial Holiday
Bilde av Accord Destination Club Imperial Holiday
Bilde av Accord Destination Club Imperial Holiday

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: imperial.ferie/avtale-destinasjon

Interessert i eiendommer for salg og leie på Accord Destination Club Imperial Holiday? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Velkommen til ACCORD DESTINATION CLUB - Multiklubb som tilbyr familieferier både i europeiske feriesteder og rundt om i verden.

Som medlem av Accord Destination Club kan du bestille en ferie på hvilket som helst av de fremhevede feriestedene eller hvilket som helst av over 2,000 feriesteder over hele verden gjennom våre partnerskap med de største feriebyttesystemene.

Klubbens hovedoppgave er å gjøre resten komfortabel, gi en individuell tilnærming, organisering av resten under hensyntagen til dine ønsker, sikkerhet, støtte og akkompagnement. En garanti for kvaliteten på tjenestene som tilbys og levende inntrykk fra tiden tilbrakt med klubben vår. Rekreasjon er en viktig del av livene våre, og det er derfor mange familier allerede har tatt beslutningen om å eie en timeshare fordi dette konseptet er et sunt og praktisk familieferiealternativ, og gir en unik mulighet til å besøke de mest fantastiske stedene på planeten, og samtidig bruke bare et lite beløp. Klubbmedlemmer er en del av et raskt voksende fellesskap av kunnskapsrike reisende som har tatt avgjørelsen om å feriere på ACCORD DESTINATION CLUB.

Medlemskap i Accord Destination Club gir deg rett til å bestille leiligheter i de anbefalte feriestedene (eksempler nedenfor), hvor antallet vokser stadig. Valget er ditt! Du trenger ikke betale vekslingsgebyr.

Club Los Molinos, Lanzarote
Royal Park Albatros Club, Tenerife
Club Maritimo, Costa Del Sol
Club Palm Beach, Costa Del Sol
Crown Resorts Club, Costa Del Sol
Miraflores Rancho, Marbella
Sunset Beach Club
Club Torrenueva Park, Costa del Golf
Club Albufeira, Algarve
Apartmani Lavica, Trogir
Club Riza, Qawra
Preluna Hotel & Spa, Sliema
InterClub Hochegg, Zeefeld
Devon Court, Exmouth, Devon
Hever Golf & Country Club, Edenbridge
Passage House Club, Kingsteignton
Ksar Al Rimal, Tetouan
Chateau Dale Resort, Pattaya
Se Talay Holiday Resort, Pattaya
Royal Palms, Goa
Bali Beach Club Jimbaran
Aquarius Beach Resort, Watamu
Laguna de Boracay Resort, Boracay Island
Royal Lighthouse, Phuket
Marrakech Palm Club, Marrakech

Kjøpe Accord Destination Club Imperial Holiday timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Accord Destination Club Imperial Holiday før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Accord Destination Club Imperial Holiday, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Accord Destination Club Imperial Holiday

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Accord Destination Club Imperial Holiday eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Accord Destination Club Imperial Holiday.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Accord Destination Club Imperial Holiday kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.