Bilde av Absolute Twin Sands Fractional
Bilde av Absolute Twin Sands Fractional
Bilde av Absolute Twin Sands Fractional
Bilde av Absolute Twin Sands Fractional
Bilde av Absolute Twin Sands Fractional

Adresse: 97 Muen Ngoen Road, Tri Trang-stranden, Patong, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.absolutefractionals.com/resort/absolute-twin-sands

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie hos Absolute Twin Sands Fractional


Se for deg drømmeferiehuset ditt i Thailand, plassert mellom to uberørte hvite sandstrender på Phukets halvøy og med utsikt over det glitrende Andamanhavet. Absolute Twin Sands Resort & Spa er en fantastisk samling av 180 moderne leiligheter innenfor et fullt operativt feriested, med en utsolgt første og andre fase åpnet i 2012 og 2015 og en ytterligere tredje og siste fase nå åpen og tilgjengelig som Fraksjonalt eierskap.

Feriestedet er den perfekte basen for å oppleve Phuket, og tilbyr fred fra mas i nærliggende Patong og mye for å underholde deg mens du slapper av ved bassengkanten. Beboere er aldri langt unna shopping i verdensklasse, to strender og selvfølgelig Phukets prisvinnende golfbaner. Den tøffeste avgjørelsen du må ta er å slappe av i feriestedets 180 graders velvære-spa eller slappe av med noen runder på en av de mange lokale kurs.

Den imponerende arkitekturen til Absolute Twin Sands Resort & Spa kombinerer glass, rustfritt stål og teksturert stein, og skaper en sømløs blanding inn i det omkringliggende landskapet av vann og frodig tropisk vegetasjon.

Innvendige eiere drar nytte av luksuriøst moderne interiør, store romslige leiligheter med fullt utstyrt kjøkken og doble dusjer og private balkonger. I tråd med Absolute Resorts & Hotels' standarder, er utviklingens 24-timers gjesteserviceteam tilgjengelig for å imøtekomme alle dine behov, og feriestedets fasiliteter inkluderer privat terrasse eller hjemmeservering samt intern Twin Sands' restaurant Blue Mango, nylig kåret som nr. 1 på TripAdvisor, The Kitchen Table, pluss 180 graders velvære-spa, evighetsbassenger med flere nivåer, vannsklie og fullt utstyrt treningssenter, badstue og damprom.

Kjøper Absolutt Twin Sands Fraksjonell timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Absolutt Twin Sands Fraksjonal før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Absolutt Twin Sands Fraksjonal, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg ved Absolutt Twin Sands Fraksjonal

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Absolute Twin Sands Fraksjonell eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Absolute Twin Sands Fractional.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Absolutt Twin Sands Fraksjonal kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.