Bilde av Absolute Bangla Suites Fractional
Bilde av Absolute Bangla Suites Fractional
Bilde av Absolute Bangla Suites Fractional
Bilde av Absolute Bangla Suites Fractional
Bilde av Absolute Bangla Suites Fractional

Adresse: 68 / 1 Soi Bangla, Patong Beach, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.absolutefractionals.com/resort/absolute-bangla-suites

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Absolute Bangla Suites Fractional? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Absolutt Bangla Suites Fraksjonelle Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken i europeisk stil, flatskjerm-TV med satellittkanaler, DVD-spiller, Zeppelin-iPod-dokkingstasjon, lydsystem, bredbånds WiFi, luksuriøse møbler, internasjonal telefon med direktelinje, air-condition, bad.
Resort Fasiliteter
Takterrasse med bassengbar, Climax Restaurant, sikker parkering, toppmoderne sikkerhet, behandlinger på rommet, bar, salong.
Nærliggende fasiliteter
Patong Beach, Jungceylon Patong kjøpesenter, Phuket Fantasea Theme Park, Phuket Country Club, Sentralfestivalen Phuket, Phuket Town
Flyplass
Phuket internasjonale flyplass
Sjekk inn / ut
Varierer

Kjøper Absolutt Bangla Suites Fraksjonell timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Absolutt Bangla Suites Fraksjonal før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Absolute Bangla Suites Fractional, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Absolute Bangla Suites Fraksjonal

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Absolute Bangla Suites Fraksjonell eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Absolute Bangla Suites Fractional.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Absolute Bangla Suites Fraksjonal kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.