Våre kjøpesjef arrangerte modig et middagsselskap i leiligheten hans ved elven. Han inviterte noen medlemmer av personalet på Travel & Leisure Group til å prøve matlagingen hans!
TLG: Gavin, du er en veldig modig mann å ligge på et middagsselskap og invitere dine arbeidskammerater rundt. Hvordan kom denne samlingen inn?
Gavin: Jeg har prøvd å få en middagskveld arrangert i mange måneder nå. Som Kjøpere Manager på Reise og fritid, Foreslo jeg at noen av oss kom sammen til Jos bursdag, og jeg lagde matet på. Jeg elsker matlaging og i løpet av arbeidskarrieren har jeg spist på noen av de beste restaurantene over hele verden; Jeg ønsket å vise et utvalg av maten jeg liker.
TLG: Du bruker til å være kokk, så det var ganske enkelt å lage en meny for fem gjester? Hva var middagsmenyen?
Gavin: Ja, å være kokk og ha bodd i mange land, vet du, jeg liker å tenke jeg kan lage et godt måltid. Middagsmenyen besto av pan fried kamskjell med glasert rødbeter (kjøpt fra våre byer fiskestall); valnøtt og geitostsalat med honningvinaigrette. Hoveddelen var økologisk utstoppa lammekoteletter på en seng av visnet salat i mint dressing. Desserten var en klassisk Dame Blanche.
TLG: Du ble assistert av Leanne på kjøkkenet. Leanne, hva var ditt bidrag?
Leanne: Jeg bidro til å forberede noe av maten og var ansvarlig for desserten. Jeg har også en bakgrunn i catering, og jeg vil trolig være vert for neste middagsdato, men Gavin er en fantastisk kokk, det vil være veldig vanskelig å produsere et bedre måltid enn han ga.
TLG: Som det var en feiring for Jos bursdag, likte du festen?
Jo: Dette var ikke en "fest" for å spise alkohol og dans. Det var mer av en sofistikert samling av foodies som kom sammen for å snakke og høre Gavins fantastiske anekdoter og livserfaringer. En bursdag vil jeg absolutt ikke glemme!
TLG: Tror du at dette vil bli en vanlig ting Gavin, eller var det bare en engang?
Gavin: Du vet, dette er noe vi alle snakket om om natten, og jeg vil gjerne gjøre det igjen. Jeg har så mange historier å fortelle. I min karriere har jeg jobbet på så mange forskjellige områder. Tidligere var jeg handelsmann for Reuters, en penge megler, en kokk (som du vet nå) og til og med en DJ! Jeg liker å tenke jeg vet hvordan å kaste en fest. Vi vil alle se sammen for å komme sammen igjen like etter julen.
Middag Dato: Det handler om å lage et minne
TLG: Hva var høydepunktet på kvelden?
Gavin: Dansen etterpå og da jeg endelig kunne slappe av. En av middagsgjestene kastet armene rundt meg og vi danset sammen ... dessverre var det Adam !!
Leanne: Å se alle nyte min dessert og si det var det beste løpet av natten!
Jo: Taxi hjemmet, jeg var utmattet!
Adam: Gavin skrøt alltid av at han en gang var kokk, nå har jeg opplevd hans kulinariske ferdigheter og smakt fruktene av hans arbeid for meg selv ... ..